Tror du inte att du hade tyckt om massage?

Hej och hallå allt gott folk och välkomna till ett nytt inlägg som jag skriver ifrån ett Kiruna som visar sig ifrån sin bästa sida, en härlig och solig vårdag som idag. Det är så mycket man får lust att sätta igång med den här årstiden, tyvärr har jag märkt av min artros som sitter i ländryggen. Det går inte att gå till läkaren och tro att det finns någon mirakelkur mot värken, det är egenvård som gäller. För egen del har jag kommit fram till att den massage i Kiruna som jag sedan en tid tillbaka går på är det som hjälper allra bäst.  

Jag är så glad över att det finns en behandling, denna massage i Kiruna, som minskar smärtan, ökar genomblödningen i ryggmuskulaturen och samtidigt får mig att bli så där avslappnad och go i hela kroppen. Företaget som jag går till för att få behandlingar i massage i Kiruna heter Lottas Hud & Hår Kosmetika AB, och för mig betyder det mycket att kunna gå dit och få den hjälp som jag så väl behöver. Tack vare att jag går dit så har jag fått en annan livslust och det är nästan som om att jag glömmer av att jag har artros efter att jag har varit där, eftersom effekten sitter i i flera dygn efteråt. Självklart vill jag skriva ett inlägg och berätta om den här möjligheten till att få massage i Kiruna så att även ni som antingen har ont, eller som bara önskar en stunds avkoppling, ska veta om att det här företaget finns. Kanske det skulle kunna vara till hjälp även för er att ta er dit för att få en härlig massage i Kiruna?