Spraytan i Gävle

Ja nu börjar verkligen sommaren att närma sig med stormsteg. Min polare ska gifta sig och just därför ska vi ju självklart ha en svensexa för vår käre vän som vi ska förudmjuka inför hela staden. Först skulle vi ta honom till Frances, ett företag som erbjuder spraytan i Gävle, planen var där att vi skulle överdriva totalt med spraytanen så som Ross gör i Vänner-serien. Men tyckte själv att det såg ganska lockande ut att ta en spraytan själv jag med så jag gjorde faktiskt det, men en normal en såklart. Kul att dem hade en så otroligt trevlig personal som verkligen ville hjälpa en med detta då jag absolut inte hade en susning till hur man genomför något sådant. Sen därefter så skulle vi ta honom ut på en liten trehjuling med enbart ett förkläde som klädesplagg och därefter skulle han få åka runt på denna i en timme och bjuda kvinnor på kakor. Detta var tveklöst något som jag aldrig hade skådat tidigare, men när jag väl såg det insåg jag att det är något jag vetat att jag ville se i hela mitt liv. Aldrig skrattat så oerhört mycket som jag gjorde där.

Därefter var det däremot slut på håneriet och vi tog honom till en bar där vi bara festade loss innan vi drog till en klibb sen senare på kvällen.