Målare i Alingsås

Det var äntligen dags, och herregud, jag är så ofattbart glad och nöjd över slutresultatet på detta projektet som jag har velat få utfört under en så oerhört lång tid nu.

Okej låt mig få lov att uppdatera er lite, jag har under en längre tid nu, ja men typ sen jag och min sambo separerade, så har jag velat om hela min lägenhet. Tyckte att det ger känslan av en fresh start som jag innerligt kände att jag behövde. Jag tänkte först genomföra denna på egen hand, men då jag redan har alldeles för mycket att göra så kände jag att jag fick anlita just den målare i Alingsås som en av mina polare har pratat så otroligt väl om ända sedan dem var hos honom för att måla om ett av hans rum i sin lägenhet. Dem heter Marcin Borkowski och är nog förmodligen det mest eftertraktade måleriföretaget i Alingsås mest för deras otroligt service och fantastiska slutresultat. Dem är väldigt engagerade i projekten dem gör och ser varje arbete på ett väldigt positivt sätt, vilket verkligen är väldigt skönt för oss som kunder att se. Arbetet blev otroligt bra och är verkligen nöjd till tusen, så ett stort tack till Marcin Borkowski för deras enastående hjälp för att måla om min lägenhet.