Gym i Trelleborg

I helgen så påbörjade jag äntligen min nya resa till ett bättre jag. Nej, jag vet hur otroligt klichéigt det låter. Men jag vill däremot verkligen ta steget till att gå ner i vikt och bli generellt mer hälsosam. Därför så skrev jag äntligen upp mig på ett gym i Trelleborg som heter Fitness i Anderlöv AB som verkligen kändes som det perfekta valet när dem kom till att välja ett gym som verkligen skulle passa mig.

Har redan varit på gymmet fyra gånger och allt känns fantastiskt bra, det är roligt, händelserikt och man träffas så mycket nya och framförallt härliga människor som gör exakta samma saker för att uppnå samma mål, och de skapar en väldigt skön miljö. Tror även också att det är just detta gymmet som gör det, för så otroligt trevligt det är och hur miljön är generellt tror jag smittar av sig enormt mycket på alla personerna här på gymmet. Hur som helst, ett otroligt bra och trevligt gym som jag verkligen ville ta mig tiden till att rekommendera!